U bent hier: Winkel>Deco Home Nieuws>Deco Home Remans opent een nieuwe vestiging in Gouda
vouwgordijn woonkamer naturel

Deco Home Remans opent een nieuwe vestiging in Gouda

Per 15 september a.s. bij Winkelcentrum 'Bloemendaal'

WONEN  |   12 augustus 2013  

Deco Home Remans opent een nieuwe vestiging in Gouda 

AMSTERDAM - Het is belangrijk dat je je thuis voelt in je eigen huis. Is jouw interieur ook aan een opfrissing toe? Zoek je iets nieuws voor je huis? Deco Home Remans levert een compleet assortiment voor de totale stoffering van jouw huis, voor elk budget en voor elke smaak. Deco Home Remans opent nu ook een nieuwe vestiging in Gouda.

Uitgebreid assortiment

Deco Home Remans is hét adres is Amsterdam voor alles op het gebied van verf, behang, schilder- en behangwerk, gordijnen, binnen zonwering, vloerbedekking, laminaat en decoratie. Alles onder één dak om jouw huis een totaal nieuwe look te geven, net zo makkelijk. Het complete assortiment is met zorg samengesteld. Hierdoor heb je een optimaal resultaat met kwalitatief hoogstaande producten. Hulp nodig? De interieurstylisten van Deco Home Remans staan graag voor jou klaar om je te voorzien van een goed en eerlijk advies. Zij helpen je zelfs bij de uitvoering mocht het jou niet makkelijk af gaan.

Maak kans en win!

Heb jij een leuke vakantie gehad? Bij een mooie herinnering horen leuke vakantiefoto’s. Stuur je favoriete vakantiefoto (in hoge resolutie) en maak kans op een fotowand. Hiermee geef je jouw kamer een persoonlijk tintje. Het behang wordt gemaakt van vliesbehang. Dit is makkelijk te plakken op de wand. Je kunt jouw foto tot en met 30 september insturen per mail. Geef in de mail tevens aan hoe groot de wand moet worden en vermeld naam, adres en telefoonnummer.

 

Openingstijden winkel Amsterdam en nieuwe winkel Gouda

Je bent van harte welkom in de winkel in Amsterdam om het brede assortiment te bekijken van dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur. Vanaf half september ben je ook van harte welkom in de nieuwe vestiging in Gouda aan de Swadenburg 68-72 bij Winkelcentrum Bloemendaal. Heb je nog vragen of wil je meer informatie, neem dan gerust contact op via onderstaande contactgegevens. 

 

Deco Home Remans                            
Bilderdijkstraat 71
1053 KM Amsterdam
Tel. 020-4632255
www.decohomeremans.nl

 • Openingstijden

  Opmerkingen:

  De winkel van Deco Home Remans Amsterdam is vanaf heden gesloten, u kunt ons bereiken via 0182 535085

 • Deco Home Remans

  Swadenburg 68-72
  2804 VH Gouda
  Telefoon 0182 53 50 85
  E-mail info@decohomeremans.nl

BACK TO TOP